تفاوت مهم بین بیماری دیابت و بیماری‌های دیگر این است که در این بیماری، فرد بیمار نقش چشم گیری در کنترل بیماری خود دارد. بیماران دیابتی مبتلا به اضافه وزن با کم کردن وزن و نظم بخشیدن به تغذیه، موفق می‌شوند با حداقل دارو، قند خون خود را کنترل کنند. متأسفانه توصیه‌های تغذیه‌ای پزشک معالج به صورت کلیاتی است که به همۀ بیماران ارائه می‌شود در حالی که در درمان دیابت، جزئیات تغذیه با توجه به شرایط فرد مبتلا اهمیت دارد لذا این درمان به صورت تیمی و با مشورت متخصص تغذیه کامل خواهد بود. بسیاری از بیناران دیابتی تصور نادرستی از رژیم غذایی برای این بیماری دارند و تنها با تقسم غذاها به دو دستۀ خوب و بد، از غذاهای بد دوری می‌کنند که البته این نگرش درست نیست. این کتاب در پنج فصل محتوی مبانی درمان تغذیه‌ای و پیشگیری از دیابت بزرگسالی است.

موضوع :
پدیدآورندگان :
ویراستار :
نمایه ساز :
شماره نشر :
موجود است؟ :
تعداد صفحات : 117 صفحه
شابک : 1 ـ 163 ـ 190 ـ 964 ـ 978
نوبت چاپ : چهارم
قطع : رقعی
جلد : 1
قیمت : تومان

سایر کتاب ها در این زمینه

رفتار درمانی چاقی
دکتر سید محسن مداح
نشانگان تونل مچ دست
دکتر ابولقاسم پیروزی
میکروب شناسی سلولی در یک نگاه
دکتر حمیدرضا هنرمند
تغذیه کودک و نوجوان
دکتر سید محسن مداح
الکتروکاردیوگرافی با سیگنال میانگین
دکتر علی‌رضا ملک‌راه