سرزمین ایران از اقوام گوناگونی تشکیل شده است و با برخورداری از مواهب طبیعی و تنوع تولیدات دامی و کشاورزی، در طول تاریخ پرنشیب و فراز خود فرهنگی غذایی را بنا نهاد که در میان ملل مختلف جایگاه ویژه‏ای دارد. فرهنگ خوراک ایرانی، هویتی رنگین‏ کمانی است که از هویت‏ های قومی تشکیل شده است. یکی از طیف‏ های این رنگین‏ کمان، مردمان گیلان‏ اند که در حاشیه‏ ی غربی دریای کاسپین زندگی می‏ کنند. غذاهای مردم این سرزمین، در میان سایر ایرانیان شهره‏ ی خاص و عام است. شهرت و محبوبیت این غذاها به گونه ‏ای بوده است که حتی به دربار شاهان ایران، از جمله شاهان صفوی و قاجار راه یافت. در این اثر، کوشش بر این است که فرهنگ خوراک این مردمان، از منظر مطالعات مردم شناختی بررسی شود. تاکید، بیشتر بر نشانه‏ های فرهنگی مربوط به غذا و خوراکی‏ هاست، اگرچه در خلال طرح موضوعات، نمونه‏ هایی از شیوه‏ی طبخ و ترکیب مواد در غذاهای گیلانی داده می‏ شود.

پدیدآورندگان :
ویراستار :
نمایه ساز :
شماره نشر :
موجود است؟ :
تعداد صفحات : 148 صفحه
شابک : 978-964-190-176-1
نوبت چاپ : اول
قطع : رقعی
جلد : 1
قیمت : 10000 تومان

سایر کتاب ها در این زمینه

تاریخ گیلان
قربان فاخته
ترانه‌های سرزمین باران
هوشنگ عباسی
کشاورزی در گیلان
طاهر طاهری
تمدن مارلیک
بهروز همرنگ
گیلان در سفرنامه‌های سیّاحان خارجی
محمود نیکویه
تاریخ مطبوعات گیلان
رضا نوزاد