سرزمین ایران از اقوام گوناگونی تشکیل شده است و با برخورداری از مواهب طبیعی و تنوع تولیدات دامی و کشاورزی، در طول تاریخ پرنشیب و فراز خود فرهنگی غذایی را بنا نهاد که در میان ملل مختلف جایگاه ویژه‏ای دارد. فرهنگ خوراک ایرانی، هویتی رنگین‏ کمانی است که از هویت‏ های قومی تشکیل شده است. یکی از طیف‏ های این رنگین‏ کمان، مردمان گیلان‏ اند که در حاشیه‏ ی غربی دریای کاسپین زندگی می‏ کنند. غذاهای مردم این سرزمین، در میان سایر ایرانیان شهره‏ ی خاص و عام است. شهرت و محبوبیت این غذاها به گونه ‏ای بوده است که حتی به دربار شاهان ایران، از جمله شاهان صفوی و قاجار راه یافت. در این اثر، کوشش بر این است که فرهنگ خوراک این مردمان، از منظر مطالعات مردم شناختی بررسی شود. تاکید، بیشتر بر نشانه‏ های فرهنگی مربوط به غذا و خوراکی‏ هاست، اگرچه در خلال طرح موضوعات، نمونه‏ هایی از شیوه‏ی طبخ و ترکیب مواد در غذاهای گیلانی داده می‏ شود.

پدیدآورندگان :
ویراستار :
نمایه ساز :
شماره نشر :
موجود است؟ :
تعداد صفحات : 148 صفحه
شابک : 978-964-190-176-1
نوبت چاپ : اول
قطع : رقعی
جلد : 1
قیمت : 10000 تومان

سایر کتاب ها در این زمینه

نهضت جنگل
فریدون شایسته
نقاشی های دیواری بقعه‌های گیلان
احمد محمودی نژاد
موسیقی گیلان (1)
حامد پورشعبان
زندگی زنان گیلان
شادی پیروزی | هادی میرزانژاد موحد
افسانه‌های مردم گیلان (2)
دکتر علی تسلیمی
خانه‌های تاریخی گیلان
دکتر نیکروز مبرهن شفیعی