تنوّع آب و خاک و قدمت تاریخ کشاورزی در گیلان، موجب گوناگونی تولیدات کشاورزی شده و تکثّر و غنای فرهنگی را درپی داشته است. فرهنگ عامیانه‌ی کشاورزی یکی از مهم‌ترین بخش‌های فرهنگ و تاریخ اجتماعی گیلان است که علاوه بر فنون کشاورزی ما را با فرهنگ زندگی نسل‌های گذشته آشنا می‌کند.
کتاب پیش رو، متن فشرده‌ای است از فرهنگ عامیانه‌ی کشاورزی در گیلان که حاصل پژوهش‌های میدانی و تحقیق در متون پژوهندگان دیگر است. این اثر به شیوه‌های سنتی کاشت، داشت، برداشت و همچنین پرورش و نگهداری، و نیز ابزارها، آداب و رسوم، باورهای عامیانه و آواها و نواهای رایج درباره‌ی شش محصول مهم در گیلان، یعنی گندم، ابریشم، زیتون، توتون، بادام‌زمینی و نیشکر می‌پردازد و کنش‌های انسانی را در مراحل مختلف کاشت، پرورش، نگهداری و برداشت این محصولات، در فصل‌های جداگانه معرفی می‌کند.

پدیدآورندگان :
ویراستار :
نمایه ساز :
شماره نشر :
موجود است؟ :
تعداد صفحات : 166
شابک : 9 ـ 521 ـ 190 ـ 964 ـ 978
نوبت چاپ : اول
قطع : رقعی
جلد : 1
قیمت : 12000 تومان

سایر کتاب ها در این زمینه

جغرافیای تاریخی گیلان
دکتر شهرام امیر انتخابی
سینما در گیلان
کریم کوچکی‌زاد
گیلان در سفرنامه‌های سیّاحان خارجی
محمود نیکویه
اسلام در گیلان
سیدمحمدتقی میرابوالقاسمی
راه‌های تاریخی گیلان
بهروز همرنگ
جاذبه‌های طبیعی گیلان (3)
دکتر محمد دهدار درگاهی | نیما فرید مجتهدی